К основному контенту

Сообщения

Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Одеській області -це незвичайні люди!Наш клас минулого тижня познайомився з одеськими рятувальниками.Ми побачили на власні очі , якою є іх професія.
Недавние сообщения
19 листопада -День Артилериста!Цей день в історіі нашоі школи має велике значення. Кожного року ми вітаємо випускників 16-оі спеціальноі артшколи з Днем Артилериста.Цього року наш клас зустрівся з Поліщуком Матвеєм Лазаровичем, випускником 1943 року.Під час зустрічи ми почули багато історій з життя ветерана в роки Другоі світовоі війни. Ми можемо сказати, що з нами спілкувалась “жива історія“,а 6-А клас продовжує проект 11-Б класу - “Історія, яка говорить зі мною.”
13 листопада в нашій школі розпочався конкурс театрального жанру "Золота маска - 2019". В цьому навчальному році наш клас відкривав конкурс. Ми готували виставу за мотивами фільму "Приключения Электроника" Хвилююча мить підготовки спектаклю... Ми перенесли події фільму в 21 сторіччя, та головними героями стали дві дівчинки - Електроніка та Настя Сироєжкіна. Головна ідея вистави - дружба, справжня шкільна дружба!  Сподіваємося, що всі глядачі отримали задоволення від спектаклю!
День захисника України, День Українського козацтва та свято Покрова Пресвятої Богородиці.  14 жовтня українці святкують відразу три свята : День захисника України, День Українського козацтва та свято Покрова Пресвятої Богородиці. З 14 жовтня 2014 року, цей день - офіційне державне свято – День Захисника України. Для українських козаків день Покрова Божої Матері також був найбільш шанованим святом, адже їхню церкву було присвячено Діві Марії. В цей день, 14 жовтня, у козаків відбувалися вибори нового кошового отамана. В нашій школі вже кілька років поспіль напередодні цього свята відбуваються «Козацькі розваги». Ми завжди із задоволенням приймаємо участь в таких заходах. Цього року ми посіли ІІ місце серед 5-6 класів. УРА111
Благодійний ярмарок Вже стало доброю традицією в нашій школі проводити благодійний ярмарок. Тож і цього разу ми всім класом активно приймали участь в ярмарку.Всіх хто завітав цього дня до школи гостинно зустрічали вбрані в українські костюми діти, лунали українські пісні та жарти. Серед нас не залишилося жодної байдужої душі – абсолютно всі взяли участь  в ярмарку. Чого тільки не було на наших столах! На продаж було виставлено випічку різних видів – все це було зроблено за допомогою наших батьків .Участь в таких заходах виховує в дітях справжню людину з чистою душею і добрим серцем.
Прийшов вересень… Ось і настав він, довгоочікуваний день для всієї дітвори — день зустрічей, день усмішок, день Першого шкільного дзвоника. Це велике і радісне свято! Ну звичайно ж всі-всі  чекали Перше вересня, з великим нетерпінням! Дівчата скучили за хлопцями. Хлопці — за дівчатами. Хтось скучив за високими оцінками. Хтось — за двійками. Та що тут говорити, ми знову разом, ми щасливі і веселі, а це — найголовніше! Ми стали дорослішими, ми вже в 6 класі!!!